top of page

Kvaliteetse teenuse tõendus - korduvtellimused!


LHV kohvitops

LHV pank on tuntud kui eestimaine väga tugev bränd oma väga tugevalt eristuva visuaalse keele ning suurepärase klienditeenindusega. Üheks klienditeeninduse eripäraks on pakkuda teenindussaalis ootavale kliendile finantsalast lugemisvara terve väikest mõõtu raamatukogu ulatuses, mis on väga kiiduväärt algatus.

On näha, et pank hindab oma klienti kõrgelt ning peab sealjuures ka intelligentseks, mis on kliendi poolt vaadates kindlasti üheks panga valiku määravaks teguriks. Mitte vähem oluline ei ole fakt, et pank pakub sealsamas teenindussaalis ajalehtede ja raamatute kõrvale ka tasuta värskelt jahvatatud kohvi.

2018 aasta teises pooles otsustas LHV panga turundusosakond kvaliteedile veel vinti peale keerata ning pöördus meie poole sooviga pakkuda oma klientidele kohvielamust pangakontori teenindussaalis kvaliteetsematest ning värskema välimusega kohvitopsidest kui neil seni kasutusel on olnud. The New Cup Agency on tootnud kvaliteetseid kohvitopse Eesti väikesele kuid ülinõudlikule turule juba aastast 2017, mistõttu osutuski valik meie kasuks - referentsid räägivad kõnekalt iseenda eest!

Esimene tellitud kaup jôudis pangakontorisse sügisel 2018. "Tagasiside topsidele on olnud kümme kümnest! Kõik on nendega nii rahul ja me ei suuda ise ka ära imestada, et kuidas eelmistega leppisime!" teatas rõõmsameelselt panga turundusinimene, kellelt küsisin mõne aja möödudes arvamust topside kohta. Mis saab olla teenusepakkujale veel suuremaks kiituseks kui teenus kvaliteediga "kümme kümnest"?

Eelmisest tellimusest on nüüdseks möödunud paar kuud. Kuna klient jäi tellitud toodetega väga rahule, siis tänaseks oleme nende tellimusel tootnud ja kohale toimetanud juba ka uue partii. Korduvtellimusi on varasemalt esitanud ka teised, nt meie esimene suurklient Luminor pank, kes esmalt kasutas meie toodetud topse oma lanseerimiskampaanias, seejärel tellis topsid oma Eesti kontorisse ning lõpuks veel ka Läti ja Leedu harukontoritesse. Korduvtellimused rokivad! Aitäh teile kiituse eest!

Ei taha ennast ülemäära kiita, kuid meie topsid on tõepoolest väga kvaliteetsed. Lisaks eelnevale pean ära mainima, et olime viimati lubanud kliendile tarneajaks kuni 2 nädalat. Kaup jõudis tellijani aga juba 3 päevaga, mis oli neile suurepäraseks uudiseks. Topsid rändasid teenindussaali eelmiste topside asemele juba samal päeval ning on seal tänaseni. Ei tahaks sellist tarneaega kõva häälega välja reklaamida, kuid kõik on võimalik! Tänapäeval ongi oluline kiirus, personaalne ja top notch klienditeenindus - meie juures on see kõik olemas!

The New Cup Agency OÜ tegevjuht

Kristel Kongas


Viimased
Arhiiv
bottom of page