top of page
Writer's pictureKristel Kongas

Kohvitopside hinnad alates 0,09€ / tk

Updated: Jul 12, 2022

Toon siin välja mõned põhjendused, miks ma ei saa kodulehele välja panna meie käest tellitavate kohvitopside hinnakirja. See ei ole võimalik mitmetel põhjustel.

Kohvitopside hind sõltub 3 asjaolust:


1. Tellitud topside kogus

Kogus mõjutab hinda kõikidest teguritest kõige enam! On väga suur vahe, kas sa soovid tellida ühe kasti (minimaalne tellitav kogus) või nt 50000 topsi, so 100 kasti. Hinnavahe kuni 4x! Kuna kogu sinu tellimusele lisandub 1 tarne ja 1 trükimasina seadistus olenemata kogusest, siis selles mõttes ei ole vahet, mitu topsi sa tellid, need on ühekordsed fikseeritud kulud, mis lisanuduvad kogu tellimusele. Ehk et kui tellid 1 kasti, siis tellimuse koguhind sisaldab ka transpordi ja trükimasina seadistamise kulu ja seetõttu on kogukulu jagatis topside arvuga, ehk 1 topsi hind ka kallim, kui nt juba 2 kasti puhul.


2. Kas kaanega või kaaneta

Üks aspektidest, mis määrab ära tellimuse koguhinna, on see, kas soovid tellida topsid koos kaanega või ilma. Kaaned on pakendatud 1000 kaupa ja erinevate suurustega topsidel on erineva mõõdu ja hinnaga kaaned.


3. Materjal ja paksus

Enne tellimist, tuleks selgeks mõelda, mille jaoks topse on vaja tellida. Kui sa soovid kohvi pakkuda oma kliendile siseruumides ja kohvi joomine toimub pigem kiirelt, näiteks pangakontoris järjekorras ootamise ajal, siis sobib ühekihiline tops. Kui aga tegemist on väitingimustega või ostetakse sinu kohvikust kohvi kaasa, siis on parim kahekihiline tops.

Kahekihiline tops on paksem ja seetõttu ka pisut kallim.



Topside hinda ei mõjuta tarne ega kujundus


1. Tarne on hinna sees!

Kui sa soovid topse, olgu siis jäätise- või kohvitopse pakkuda ühes asukohas, siis me toome tellimuse sinu asukohta selle eest tasu küsimata.


2. Kasutatud trükivärvide arv hinda ei mõjuta!

Palud topside tootjad küsivad lisatasu iga lisanduva kasutatud värvi eest, ehk et kui trükid näiteks valgele topsile musta värviga, lisandub 1 värvi tasu 1 kastile, kui 2 värviga (nt must ja punane), siis nt 2 kasti puhul juba x4 värvi. Väga segane arvestus ja meie juures selle pära muretsema ei pea. Meie trükitehnika kasutab CMYK värve, ehk kõiki võimalikke värvitoone ja lisanduvate värvide eest mingeid kulusid ei lisandu. Hind on sama nii täiesti valge papptopsi kui ka täisvärvides topsi puhul - seega lase oma loovusel lennata ja kasuta kogu topsi pinda maksimaalselt reklaamiks!


3. Topsi kujundus ehk disain on meie poolt!

Kõige kindlam on, kui sa teed topsikujunduse ise. Kui see aga ei ole võimalik, kui sa ise ei kujunda või teie ettevõttel puudub kujundaja, siis teeme me lihtsamad kujundused sinu eest selle eet lisatasu küsimata. Kujunduste tegemiseks vajame teksti, värvitoonide koode ja ka logofaili, ehk kõiki elemente, mida sa sooviksid topsile lisada. Kujunduse valmimisel saadame me sulle 3D kujutise topsist, mida saad ise keerata ja vaadelda seda nii küljelt, kui soovi korral ka alt ja ülalt. Selliselt saad täpse ettekujutuse, milline näeb tops välja päriselus.


Küsi julgelt hinnapakkumist!

Hinnad on konkurentsivõimelised ja tarneaeg on alates 3 päevast.




44 views0 comments

Comments


bottom of page