top of page

Alates aprill 2022 veelgi lühemad tarneajad!

Elus ja äris on ikka nii, et kui tekib vajadus millegi järele, siis oleks seda vaja olnud juba eile. Olen kuulnud klientidelt pidevalt, et eelmise partii tellitud topse oli alles "eile" järel mitu kasti, aga täna järsku said otsa...


Ma olen lubanud varasemalt tarneajaks kuni 15 tööpäeva, ehk kuni 3 nädalat. Koroona algusega tekkisid ülemaailmselt tarneraskused pea kõikides sektorites ja seda ka nii papi tootmise kui tarneaegade osas. Viimased paar aastat olen lubanud klientidele tarnet kuni 25 tööpäeva, mille jooksul suudame ka kindlustada kauba kohalejõudmise.


Tegelikkuses oleme aga nii varasemalt, kui ka koroona aegadel kauba kohale toimetanud (alates kujunduse ja tellimuse kinnitamisest) 3-10 tööpäeva jooksul. Vaid ühe tellimuse tarne on ületanud 7 tegevusaasta jooksul 20 päeva. Miks ma ei luba siis aga 3 päeva asemel 10-15, on see, et pigem annan kliendile võimalikult pika tarneaja teavituse, kui et klient ootab kaupa varem ja peab pettuma. Pettunud klient on ju teatavasti lahkunud klient ja seda ma ei soovi. Minu jaoks on oluline õnnelik klient ja minu kliendi õnnelikkus seisneb kvaliteetses tootes ja õigeaegses või varasemas tarnes.


Tarneaeg kliendi ukseni 10 - 15 päeva

Mul on rõõm teavitada, et oleme taas koroonaeelses graafikus, ehk et lubame kauba kohale toimetada kliendi ukseni kuni 10-15 tööpäevaga. Märtsis 2022 toimetasime 98% tarnetest kohale kuni 15 tööpäevaga! Teenus on lisaks kõigele muule eriti mugav seetõttu, et kaubale ei pea järele minema kulleri lattu ja ukseni tarne eest ei pea maksma lisatasu.


Tarne eest lisatasu maksma ei pea

Kõik kulud, mis sinu jaoks tekivad, on näha hinnapakkumises, ehk ühe topsi hinna kulu. Seda on hea teada erinevate tootjate hindu võrreldes. Meie hinnapakkumine on sinu jaoks WYSIWYG (what you see is what you get) ehk kõik kulud on juba pakkumisse sisse arvestatud - tops (papp), kujundus, trükimasina seadistus, print, tootmine, pakendamine ja tarne.


Eriti kiire soovi koral, anna sellest meile teada!

Kui Sinul tekib vajadus reklaamiga topside järele, olgu need siis kohvi- ja jäätisetopsid või hoopis salatikausid, siis meie juurest tellides saad sa oma tellimuse kätte kiirelt. Kui vajad eriti kiiresti, näiteks saad nädala alguses teada, et nädalavahetusel toimub eriüritus, anna meile teada. Võimalusel püüame tarnet veelgi kiirendada.








Viimased
Arhiiv
bottom of page